Om oss

Easy Cooking är ännu en matblogg med receptbank. Till skillnad från olika receptsidor och matbloggar vill vi kunna sprida var passion för mat, vin och choklad. Vi vill berätta om våra inspirationskällor som vi dagligen använder för att laga enkla och smakrika rätter. Lättlästa steg för steg-instruktioner, i vissa fall videofeeds och snygga bilder, skall kunna guida den intresserade läsaren genom hela processen från val av ingredienser till serverad tallrik.

Idag finns åtskilliga mängder recept på internet, tv-program och bloggar som presenterar fantastiska maträtter och oändliga idéer, men dessvärre drunknar alla dessa i reklamdjungeln, banners och allt annat onödigt plotter. Vi vill kunna på ett snyggt och enkelt sätt presentera ett recept utan att man distraheras av grafisk marknadsföring som tar upp större delen av receptet. Easy Cooking tror att man kan berätta om produkterna på mer intressant sätt.

Easy Cooking är inget vinstinriktat företag, utan ett antal vänner som har matlagning som intresse. Vi vill kunna dela med oss av våra erfarenheter, inspirationer och matglädje till alla som tycker att det är för jobbigt att laga mat. Vi hoppas kunna inspirera fler människor att laga bra mat på ett enkelt sätt och undvika allt för många E-ämnen och andra tillsatser som finns i nästan allt vi handlar idag.

Eftersom vi gör detta ideellt kommer vi succesivt publicera några recept per månad. För att vi skall kunna locka våra läsare tillbaka, skall vi på lång sikt ta hjälp av olika kockar i olika genrer för att du skall finna din inspiration genom oss. Självklart blir vi glada om du hör av dig och berättar vad du skulle kunna få tips med.

 


_JHP7862-Redigera
Martin Woszczynski
En amatörkock med en förkärlek till klassiska rätter och färska kryddor. Hans erfarenhet baseras på tre generationer av matlagning samt vänner och bekanta i kockbranschen. De polska rötterna och mammas ordspråk “Det finns alltid plats för dessert” har inspirerat hans kreativitet och förmåga att experimentera med så gott som maträtter som med efterrätter.

 

 


_JHP7868-RedigeraJonas Hellsén
En inspirerande fotograf med passion för mat och kryddor med asiatiska inslag. Heta pannor och grytor är några av ingredienserna Jonas kommer bidra med till easycooking. Onödig fakta för många, bra artiklar och lärdom för andra. Jonas gillar att förklara obegripliga saker på ett enkelt och förståeligt sätt. E-ämneslära är ett sådant exempel.