Senapssill

Senapssill

By 2014-04-18

Senapssillen tillhör mina absoluta favoriter. De senaste åren har jag dock valt att göra egen istället för köpa färdig produkt. Enkelt att göra och slår de flesta köpta senapssillarna.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 10 minutes
  • Yield : 6 portioner
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

1. Öppna inläggningsillen, skölj av och skär i ca 1 cm stora bitar.
2. Lägg sillen i en glasburk
3. Finhacka löken
4. Lägg samtliga ingredienser i burken och rör runt.

Låt stå i kylskåpet 2-3 dygn.

Print

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.