Polsk Grönsakssallad

Polsk Grönsakssallad

By 2014-04-18

En grönsaksröra gjord på kokta rotfrukter och majonnäs. En polsk klassiker som funkar perfekt som vegetariskt alternativ till ett påsk- och julbord. Skapad enligt recept av Agnieszka Woszczynska, en av Easy Cookings gästkockar. Glad Påsk, God Jul eller helt enkelt en Trevlig Fest!

Ingredients

Instructions

1. Skala och skölj rotfrukterna.
2. Lägg grönsakerna i en gryta och koka tills dom är mjuka.
3. Under tiden kan du finhacka gullöken och lägg den i en stor skål.
4. Koka äggen hårdkokta och låt svalna
5. Finhacka även äggen.
6. Hacka ner rotfrukterna i små bitar.
7. Tillsätt majonäs, salt och peppar.
8. Rör runt så att allt blir ordentligt blandat.
9. Tillsätt senapen.
10. Servera

Print

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.