Polsk Grönsakssallad

En grönsaksröra gjord på kokta rotfrukter och majonnäs. En polsk klassiker som funkar perfekt som vegetariskt alternativ till ett påsk- och julbord. Skapad enligt recept av Agnieszka Woszczynska, en av Easy Cookings gästkockar. Glad Påsk, God Jul eller helt enkelt en Trevlig Fest!
- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 45 minutes
- Yield : 10 portioner
- Allergens : Glutenfri, Nötfri, Sojaproteinfri
Ingredients
- Palsternacka - 2 st
- Rotselleri - 1/2 huvud
- Potatis - 4 st stora
- Morot - 4 st
- Ättiksgurka - 2 st
- Gullök - 1/2
- Majonäs - 350 g
- Ägg - 6 st
- Senap - 1 msk
- Peppar
- Salt
Instructions
1. Skala och skölj rotfrukterna.
2. Lägg grönsakerna i en gryta och koka tills dom är mjuka.
3. Under tiden kan du finhacka gullöken och lägg den i en stor skål.
4. Koka äggen hårdkokta och låt svalna
5. Finhacka även äggen.
6. Hacka ner rotfrukterna i små bitar.
7. Tillsätt majonäs, salt och peppar.
8. Rör runt så att allt blir ordentligt blandat.
9. Tillsätt senapen.
10. Servera
Lämna ett svar