Currysås

Currysås

By 2013-10-07

Mathias Jansson Dahlström, vår första gästkock tillagar en mjuk och härligt krämig Currysås som passar perfekt till kyckling. Kan ätas både kall och varm.

Såsen kan tillagas som Laktosfri om du ersätter vispgrädden och mjölken med låglaktosprodukter.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 8 portioner
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

1. Hacka löken och äpplena i små bitar.
2. Fräs löken med curryn.
3. Tillsätt äpplen.
4. Häll ned fonden och vattnet.
5. Koka upp såsen och tillsätt mjölken och grädden.
6. Låt såsen sjuda i någon minut.
7. Mixa allt med en stavmixer
8. Smaksätt med salt och peppar enligt eget tycke.

Print


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.