Köttgryta

Höstgryta

By 2014-03-04

När höst- och vintermörkret faller in så kan man glädjas av denna heta köttgryta gjord på högrev, paprika och färsk timjan. Den otroliga doften sprider sig i hela huset.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 2h 00 min
  • Yield : 6 portioner

Ingredients

Instructions

1. Putsa köttet och skölj av i vatten. Skär i cm stora kuber.
2. Fyll botten av grytan med olja, lägg i köttet, vitlök, örter och timjan.
3. Stek tills all vätska kokat ur.
4. Skala och skär morötterna i ringar och grovhacka gullöken.
5. Fräs löken med köttet på hög varme.
6. Tillsätt vatten, buljongtärningen och de hela kryddpepparkornen.
7. Skär rotfrukterna och grönsakerna i grova bitar och lägg ner i grytan.
8. Tillsätt tomatpuren och vegetan.
9. Koka på svag värme i ca 90 minuter eller så länge tills köttet är mört.
10. Lägg rotfrukterna och grönsakerna i gryta och koka tills potatisen är mjuk.

Print

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.