Kalops

Kalops

By 2013-10-08

En härlig och mör gryta på högrev som doftar i hela hemmet och får munnen att vattnas.

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 2h 00 min
  • Yield : 6 portioner
  • Allergens : ,

Ingredients

Instructions

1. Putsa och skär köttet i kuber ca 2x2 cm
2. Bryn köttet i grytan.
3. Skala lök och morötter samt skölj vårlöken.
4. Skiva lök, morötter och vårlökarna.
5. Lägg den gula löken i grytan och tillsätt kryddor, vatten och fond.
6. Koka upp och låt sjuda i 45 minuter.
7. För att slippa att vänta på potatisen kan du emellan lägga potatisen i en kastrull, fylla på med vatten och salt. Koka.
8. Lägg ner morötterna och vårlöken i grytan och sjud tills köttet är mört.
9. Red av kalopsen med maizena.

Print

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.