Vanilj & Kanelmannagrynsgröt

Vanilj & Kanelmannagrynsgröt

By 2013-10-27

Mannagryn är mjölkärnan av proteinrika och hårda sädesslag. Manna som vi äter till vardagen erhålls av vete.

Riktig mannagryn härstammar från Polen och Baltikum och gjordes av mannagräsets frön.

I mitt enkla recept kryddar vi mannan lite mer än vad man vanligtvis gör. Jag vill framhäva smaken av vanilj och kanel i min gröt.

  • Cook Time : 10 minutes
  • Yield : 4 portioner
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

1. Blanda samtliga grötingredienser i en kastrull och koka upp under omrörning.
2. Garnera med hallonsylt och färska hallon

Print

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.