Smörgås med gourmetskinka och edamamebönor

En krispig frukost- eller lunchmacka med edamamebönor.
- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 4 portioner
- Allergens : Nötfri
Ingredients
- Grekiskt lantbröd - 4 skivor
- Gourmet kokt skinka - 200 g
- Tomat - 1 st
- Edamamebönor - 150 g
- Lök - 0,5 st (liten)
- Vitlöksklyftor - 1 st
- Rapsolja - 2 msk
- Persilja - 2 kvistar
- Dressing
- Majonnäs - 2 msk
- Dijonsenap - 1 tsk
- Grovsenap - 1 msk
- Flytande honung - 1 msk
Instructions
1. Koka edamamebönorna enligt anvisningarna på påsen
2. Skär upp bröd, lök och tomaten i skivor samt hacka vitlöken
3. Fräs löken, vitlöken och de kokta bönorna.
4. Häll olja i en panna och stek brödskivorna knapriga
5. Blanda samtliga dressing ingredienser i en skål
6. Smörj brödet med dressingen, lägg på skinka och placera bönblandningen ovan på.
7. Garnera med en tomat skiva och persilja
Lämna ett svar