Smörgås med gourmetskinka och edamamebönor

Smörgås med gourmetskinka och edamamebönor

By 2013-10-09

En krispig frukost- eller lunchmacka med edamamebönor.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 4 portioner
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

1. Koka edamamebönorna enligt anvisningarna på påsen
2. Skär upp bröd, lök och tomaten i skivor samt hacka vitlöken
3. Fräs löken, vitlöken och de kokta bönorna.
4. Häll olja i en panna och stek brödskivorna knapriga
5. Blanda samtliga dressing ingredienser i en skål
6. Smörj brödet med dressingen, lägg på skinka och placera bönblandningen ovan på.
7. Garnera med en tomat skiva och persilja

Print

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.