Räksmörgås på rustikt lantbröd

Räksmörgås på rustikt lantbröd

By 2013-09-30

En knaprig brödskiva med välbalanserad majonnäsdressing, ägg och färska räkor förgyller din dag. Avnjutes så väl till frukost som till lunch eller som en kvällsmacka.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 4 portioner
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

1. Koka upp vatten med 3 nypor salt. Sänk äggen i vattnet och låt de koka i strax under 7 minuter. Äggen skall ej vara löskokta men inte heller helt hårda.
2. Blanda majonnäs, honung och dijonsenap.
3. Skär upp brödet och smörj skivorna med smör.
4. Skölj salladen och lägg det på brödet.
5. Lägg osten på smörgåsen.
6. Skala äggen, skär de i skivor och placera på mackan.
7. Lägg en rejäl klick av majonnäsdressingen, som du precis har blandat ovan på äggen.
8. Lägg räkor på toppen.
9. Garnera smörgåsen med citron, gurka och persilja.

Print

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.