Kycklingsmörgås

När jag lagar min Paprikakyckling med Currysås så lagar jag ofta lite för mycket för att kunna ha över till bl.a. denna fantastiskt goda kycklingsmörgås. God till frukost som lunch.
- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 4 portioner
- Allergens : Nötfri
Ingredients
- Rostbröd - 4 skivor
- Grevéost - 8 skivor
- Smör
- Kycklingfilé - 2 st
- Salladslök - 2 st
- Currysås
Instructions
1. Rosta brödet och bred på smör
2. Dela salladslökarna i 4 delar och fräs lätt i en stekpanna
3. Hyvla ost och lägg på brödskivorna
4. Placera löken på osten
5. Skär kycklingfiléerna och lägg på smörgåsen. Jag föredrar smörgåsen kall, men kycklingfiléerna kan värmas i ugnen eller för den morgontrötte i microvågsugnen.
6. Häll på Currysåsen. Behöver du göra currysås från grunden finns receptet här
Lämna ett svar