Klassisk Carpaccio

Klassisk Carpaccio

By 2013-09-30

En rå klassiker till förrätt.

Köttet är avgörande för denna enkla goda rätt. Jag har använt mig av färsk oxfilé, väldigt finskuren, direkt från slaktarbutiken.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 10 minutes
  • Yield : 4 portioner
  • Allergens : ,

Instructions

1. Dekorera tallriken med balsamvinäger med ett mönster.
2. Lägg carpaccion (tunnskurna oxfilén) snyggt på tallriken.
3. Skölj av salladen och placera en näve ruccola ovan på och riv ner parmesanen över köttet.
4. Strö salt och peppar över tallriken.
5. Värm upp en stekpanna och rosta pinjenötterna tills de får en gyllenbrun yta. Använd ej något fett i pannan.
6. Fördela de rostade nötterna på de antal portioner du har valt att göra.
7. Stänk några droppar olivolja

Print

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.