Chèvre med rostade pinjenötter

Chèvre med rostade pinjenötter

By 2014-02-17

En söt vegetarisk förrätt som blandar den distinkta smaken av vinäger och ruccola med sötman från den polskodlade honungen och nötigheten från de rostade pinjenötterna.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Yield : 4 portioner

Ingredients

Instructions

1. Rosta pinjenötterna i en torr teflonpanna
2. Garnera tallriken med flingsalt och balsamicokräm
3. Skölj ruccolan och krama ur vattnet
4. Krulla ihop salladen till en boll och placera mitt på fatet.
5. Lägg getosten ovan på
6. Täck Chèvren med honung
7. Strö pinjenötterna över hela fatet

Print

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.