Chèvre med rostade pinjenötter

En söt vegetarisk förrätt som blandar den distinkta smaken av vinäger och ruccola med sötman från den polskodlade honungen och nötigheten från de rostade pinjenötterna.
- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 15 minutes
- Yield : 4 portioner
Ingredients
- Chèvre - 200 gram
- Pinjenötter - 30 gram
- Ruccola - 50 gram
- Flytande honung - 4 msk
- Garnering
- Flingsalt
- Balsamvinäger Crema di Balsamico
Instructions
1. Rosta pinjenötterna i en torr teflonpanna
2. Garnera tallriken med flingsalt och balsamicokräm
3. Skölj ruccolan och krama ur vattnet
4. Krulla ihop salladen till en boll och placera mitt på fatet.
5. Lägg getosten ovan på
6. Täck Chèvren med honung
7. Strö pinjenötterna över hela fatet
Lämna ett svar